top of page

Medlemskap

Verden er på vei til å gjenåpnes, og kollektivt er vi glade for igjen å ha tilgang til det vi elsker mest.

Etterspørselen når enestående nivåer ettersom plasser er begrenset og alle er desperate etter å vende tilbake til favorittrestaurantene, kulturelle begivenheter og VIP-opplevelser. Som medlem av vårt sammenkoblede globale fellesskap vil du alltid ha det beste setet i huset.

 

Hvert medlem har en personlig livsstilsansvarlig som er deres hovedkontaktpunkt. Dedikert til å oppfylle enhver forespørsel – uansett hvor stor eller liten – de er her for å hjelpe. Globalt tilkoblet, men personlig forankret, tjener deres rolle til å pleie og bygge et nært forhold til deg for å skreddersy anbefalinger til dine preferanser og livsstil

Uansett hvor du er i verden, og enten du er nær eller langt hjemmefra, vil du holde kontakten.

 

Vi leverer tjenester for deg som privatperson eller deg som bedrift.

Fast Track Booking

Hvis du er på farten og trenger en tjeneste fra oss, er det bare å fylle ut Fast Track Booking, så kommer vi tilbake til deg så fort vi får anledning med en tilbakemelding på forespørselen din. Henvendelsen kan være alt fra reise, hotel, event, billetter, nattliv, restaurant, rørlegger, elektriker, transport eller hva det enn måtte være. 

løper

Silver Membership

This is your Project description. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

Silver Steel Plate

Gold Membership

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

Golden Steel Plate
bottom of page